lørdag 16. april 2011

Fuchsia Annabel…

En vakker fuchsia som har hvite blomster med svake rosaskjær i dekkbladene. En myk buskplante som er fin til oppstamming. Blomstene er fylt og middels store. Blomsterrik plante.

Årets første blomst har ikke så mye av det svake rosaskæret i seg ennå, men det vil nok komme seg etter hvert sammen md flere bilder.

DSC_0402 

Nydelig blomst som jeg liker veldig godt!

11 kommentarer:

  1. you are invited to follow my blog

    SvarSlett
  2. Hej Margareth

    Jeg så på Claus' blog, at du spurgte til blomsterne hans i headeren.
    Det er forglemmigej, syren, hortensia og stjerneskærm. :) Lidt har jeg da lært.

    Flotte planter du har!

    - Ungersvenden

    SvarSlett
  3. Så nydelig denne er! Selv har jeg prøvd å holde meg unna Fuchsia så langt.For å slippe å bli bitt av den basillen også. Men det holder vel ikke så mye lenger:-)

    SvarSlett
  4. Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min! Fuchsia er en gryende dille, men jeg må passe meg så det ikke utarter, for jeg har begrenset plass til overvintringsplanter =)
    Jeg har 6 forskjellige så langt, og en god del pelargonier også!
    Så koselig blogg du har! Jeg legger meg tli som følger, jeg!
    Ha en kjempefin ferie!

    SvarSlett
  5. Nydelig bilde av 'Annabel'! Jeg hadde fuchsia og pelargoniadilla før, men har nå nesten ingen planter igjen. Det blir for mange ut og inn planter. Men jeg synes fortsatt at fuchsiaene er pene da!

    SvarSlett
  6. Nydelig fuchsia både her og under! En utrolig vakker blomst!
    Takk for hyggelig hilsen hos meg!
    Ha en fortsatt fin sommer!
    Klem
    Lise

    SvarSlett
  7. Her var det mange flotte blomster!

    SvarSlett
  8. En nydelig Fuchsia! Jeg prøver meg på oppstamming, begynte i fjor med et par stykker. Jeg fikk tips om at oppstammede planter lønner det seg å holde i svak vekst gjennom vinteren, så det har mine to fått! Og fortsetter i år =)
    Ha en fortsatt fin helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har ikke kommet så langt til å prøve meg på oppstamming ennå, men de er utrolig fine!! Blir sikkert ikke så lenge til jeg prøver meg litt!

      Slett
  9. Først må jeg takke for koselig kommentar på bloggen min. Hyggelig med ny leser! Jeg legger meg som følger hos deg, så kan jeg komme innom en annen gang også.

    Fuchsia er så flotte, men jeg klarer ikke og overvintre dem. Derfor har jeg liksom gitt dem litt opp!

    SvarSlett
  10. Takk for din hilsen på hagebloggen min. Og så titter jeg innom her og finner nydelige Pelliser. Da er jeg solgt, og du får meg som følger. Det var mye spennende på den andre bloggen din også :-). Ha en god ny uke.

    SvarSlett